ترمیم کاشت ناخن چیست؟

قبل از بیان هر چیزی باید دانست کاشت ناخن چیست؛ کاشت ناخن عملی است که آرایشگران در مراکز آرایشی بر روی ناخن انجام میدهند، به این صورت که مقداری مواد را بر روی صدف ناخن و چسبیده به ریشه آن میگذارند تا حالتی شبیه به ناخن طبیعی داشته باشد؛ سپس تزئینش میکنند. اما ناخن همواره در حال رشد است و به دلیل آن که مواد بر روی صدف قرار میگیرند و با ریشه پیوند نخوردهاند، پس از گذشت مدت زمانی، لا رشد طبیعی ناخنها مواد به سمت وسط ناخن حرکت میکنند، یعنی حالت اولیه آن از بین رفته و ظاهر زشتی به خود میگیرد؛ در این زمان به ترمیم کاشت ناخن نیاز است تا با استفاده از مواد، صدف طبیعی ناخن پوشش داده شود و ناخن زیبا به نظر برسد.
مدت زمان ترمیم کاشت ناخن
ترمیم کاشت اغلب باید هر 21 روز یکبار تکرار شود که در غیر اینصورت رشد بیش از اندازه آنها، به ناخنهای طبیعی آسیب وارد میکند؛ اما این زمان برای افراد گوناگون متفاوت است و معمولا بین دو هفته تا یک ماه میتواند متغیر باشد.
با آن که ترمیم به زمان کمتری نسبت به کاشت ناخن نیاز دارد؛ اما معمولا ناخنکاران برای انجام حداقل یک ساعت را در نظر میگیرند زیرا ممکن است شکستگیهایی وجود داشته باشد یا مشتری طرح سختی را انتخاب کرده باشد که این بر روی مدت زمان تاثیر میگذارد و مدت زمان ترمیم کاشت ناخن را افزاش میدهد.
ابزارآلات و تجهیزات مورد نیاز ترمیم کاشت ناخن
برای انجام ترمیم نیز همانند کاشت ناخن به یک سری ابزارآلات و تجهیزاتی نیاز است که در این بخش از مقاله آنها را معرفی میکنیم.
- سوهان برقی همراه با سر سوهان مانیکور اشکی یا کاجی، سر سوهان الماسه مخروطی یا استوانه گرد، سر سوهان الماسه استوانه، سر سوهان مانیکور استوانه دورگیر، سر سوهان کاغذی نرم
- سوهان دستی
- لیکوئید نیم چرب
- پودر کاشت
- ضدقارچ
- پرایمر
- قلم کاشت
- عقبزن
- نیپر
- تیپ
- چسب تیپ
- کاتر
- روغن کوتیکول
انواع روشهای ترمیم کاشت ناخن

برای انجام این کار روشهای گوناگونی وجود دارد؛ اما ما در این مقاله دو تا از معروفترین و پرکاربردترین آنها معرفی میکنیم؛ پس در ادامه با ما همراه باشید.
ترمیم کاشت با تیپ
- در ترمیم کاشت ناخن با تیپ ابتدا باید لاکی که بر روی سطح ناخن قرار دارد را با یک پنبه و استون پاک کرد، سپس با کمک سر سوهان الماسه استوانه قد ناخن را به اندازه دلخواه کوتاه کرد.
- پس از انجام این مراحل باید با استفاده از سر سوهان الماسه مخروطی ژلیش را از روی سطح مواد تراشید و از بین برد، پس از آن نوبت نازک کردن مواد کاشت قبلی است که توسط سر سوهان الماسه استوانه سرگرد صورت میگیرد، فقط در این مرحله باید به این نکته توجه کنید که نباید مواد به حد زیادی نازک یا ضخیم باشند.
- بعد از گذشت این مراحل باید مرحله هواگیری را انجام داد؛ یعنی با سر سوهان الماسه مخروطی یا استوانه گرد به قسمتهایی که هوا گرفته ضربه وارد کرد تا جدا شوند.
- در مرحله بعدی ابتدا باید با عقبزن تمامی کوتیکولها را کنار زد؛ سپس با کمک سر سوهان اشکی جدایشان کرد و با نیپر پوستهای اضافه را کند تا بستر فراهم شده و با سوهان کاغذی نرم مرحله زیرسازی به پایان رسد.
- قبل از موادگذاری؛ اول سطح ناخن را به خوبی به ضدقارچ و پرایمر آغشته کنید، سپس موادگذاری را آغاز کنید.
- پس از موادگذاری باید فرم دلخواه را ایجاد کرد که برای اینکار در مرحله اول باید با استفاده از سر سوهان الماسه استوانه سرگرد ناهمواریهای سطح ناخن را از بین برد؛ سپس باید با سرسوهان مانیکور استوانه دورگیر، دورگیری را انجام داد تا مرتب شود.
- در آخر نیز باید با سر سوهان الماسه استوانه فرم نهایی را ایجاد کرد و با سوهان کاغذی نرم رد آنها را از بین برد تا هنگام لاک زدن ناهمواری ایجاد نشود و ناخنها شکل طبیعی داشته باشند.
ترمیم کاشت ناخن با ژل
- در این روش نیز باید همانند ترمیم کاشت ناخن با تیپ پیش رفت؛ اما با این تفاوت که هنگام موادگذاری باید از ژل استفاده کرد. بنابراین در این مدل ترمیم نیز ابتدا باید کمی قد ناخن را کوتاه کرده، سپس مواد را یک لایه نازک گذاشته و عمل هواگرفتگی را انجام داد.
- پس از آن باید مراحل زیرسازی را انجام دهید؛ یعنی ابتدا باید تمامی کوتیکولها را عقب زده و جدا کرد، پس از آن نیز نوبت خراش ایجاد کردن و زدن ضدقارچ و پرایمر است تا مواد به خوبی بر روی صدف ناخن قرار گیرند.
- پس از گذاشن مواد باید حدود 40 تا 60 ثانیه انگشتها را درون دستگاه قرار دهید تا خشک شوند.
- پس از آن که از خشکی مواد اطمینان حاصل شد؛ باید با استفاده از سوهانهای موجود ناهمواریها را از بین برد و فرم دلخواه را ایجاد کرد تا پس از لاک زدن بینقص به نظر برسد.
ترمیم کاشت ناخن پا
برای ترمیم کاشت ناخن پا نیز باید همانند دست عمل کرد؛ یعنی ابتدا با کمک سوهانهای موجود، قد ناخن کوتاه شده و سپس یک لایه از سطح ناخن برداشته شود، پس از آن باید مراحل زیرسازی را با دقت به سرانجام رساند زیرا احتمال بروز عفونت و قارچ بیشتر است، برای انجام باید به این صورت عمل کرد که کوتیکولها را با عقبزن کنار زده و با نیپر جدا کرد؛ سپس با استفاده از سوهان کاغذی نرم روی سطح ناخن خراشی ایجاد کرد تا چربی بر روی آن باقی نماند.
پس از گذر از این مرحله نوبت انتخاب تیپ مناسب است تا بر روی ناخن چسابند، بعد از چسباندن باید به کمک سوهان خط آن را از بین برد و فرم دلخواه را ایجاد کرد تا مواد به درستی بر روی تیپ قرار گیرند. بعد از چسباندن تیپ باید از ضدقارج و پرایمر استفاده کرد؛ سپس موادگذاری کرد و با سوهان فرم نهایی را ایجاد کنید